top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMarko

MITEN HENKILÖKOHTAISELLA KOKONAISVALTAISELLA VALMENNUKSELLA VOI AUTTAA?


CASE: AIVOVAMMA SEKÄ PÄÄ- JA SELKÄSÄRKY


TAUSTA: Mies, jolla on tullut aivovamma pyöräilyonnettomuudessa. Aivovamman takia miehellä on ollut päässä jatkuvaa päänsärkyä ja omien sanojen mukaan sumuisuutta. Mies ei kestänyt juuri lainkaan kevyttäkään kuormitusta kuten esim. lukeminen ei onnistunut. Tämän lisäksi mies väsyi todella nopeasti. Miehelle tuli onnettomuudessa iskusta päähän aivovamma ja piiskaniskuvamma niskaan (tulee äkillisestä pään holtittomasta retkahduksesta). Miehellä on myös alaselässä L4 & L5 välilevyissä repeämä.Mies oli saanut hoitoa aivovammapoliklinikalla ja kuntoutusta fysioterapiasta. Näistä mies koki apua, mutta hän koki, että apu jäi vajavaiseksi, koska säryt, kivut ja päässä oleva sumuisuus eivät helpottaneet pysyvästi.Erinäisten sattumien kautta mies kohtasi Markon, jolloin Marko tarjosi hänelle mahdollisuutta tulla kokeilemaan kokonaisvaltaista valmennusta. Koska mies koki, että kaikki kortit oli jo katsottu, niin mies päätti tulla kokeilemaan kokonaisvaltaista valmennusta.


RATKAISU: Mies kävi Markolla kolme (3) kertaa kokonaisvaltaisessa valmennuksessa seitsemän (7) kuukauden aikana.


LOPPUTULOS: Ensimmäisen käyntikerran jälkeen mies kuvaili oloaan rennoksi ja raukeaksi. Lisäksi mies kertoi, että pää tuntuu nyt paremmalta ja että sumuisuus hävisi päästä. Mies koki, että niskakipu hävisi kokonaan ja alaselästä hävisi paineen tunne.Mies lähetti Markolle viestin kolme (3) päivää ensimmäisen käyntikerran jälkeen: ”P**kele, että on ollut hyvä olo käynnin jälkeen! Olen huomannut, että päässä ei ole yhtään sumuinen olo. Selässä ei tunnu vieläkään mitään painetta tai kipua, niska / lavan seutu on nyt myös parempi. Ihan ylipäätään parempi olo.”Toisella käyntikerralla kivut olivat taas palanneet takaisin, mutta käynnin päätteeksi kivut helpottivat uudelleen. Toisella käyntikerralla mies kuvaili oloaan rauhalliseksi ja rennoksi sekä koki, että olo selkeytyi.Toisen käyntikerran jälkeen kivut lähtivät palailemaan vasta muutaman kuukauden kuluttua, joten mies tuli kolmannelle käyntikerralle. Kolmannella kerralla mies totesi hoitopöydältä noustessaan: ”En ymmärrä mitä taas teit minulle, mutta nyt kaikki kivut ja sumuisuus hävisivät päästäni.” Miehen kokemuksen mukaan kaikki kivut helpottivat tällä kolmannella kerralla, ja kivut ovat pysyneet pois pidemmän aikaa.Näistä kolmesta (3) hoitokerrasta on nyt aikaa nyt 1 vuosi ja 10 kuukautta. Nyt tässä kohtaa joulukuussa 2020 mies kokee, että hänen tarvitsee tulla vasta nyt neljännelle (4) käyntikerralle, vaikkakaan kivut eivät ole miehen mukaan palanneet takaisin lähimainkaan yhtä kovina.KENELLE MIES SUOSITTELEE KOKONAISVALTAISTA VALMENNUSTA:


Mies suosittelee kokonaisvaltaista valmennusta samassa tilanteessa oleville ihmisille, koska hän itse kokee saaneensa avun kokonaisvaltaisesta valmennuksesta.


Lisäksi mies suosittelee kokonaisvaltaista valmennusta niissä tilanteissa, joissa ei oikein enää tiedä, että mitä tekisi ja mistä saisi avun, kun tuntuu, että kaikki kortit on jo käännetty.


Oman kokemuksensa pohjalta mies suosittelee kokonaisvaltaista valmennusta erilaisiin loukkaantumisiin ja niistä toipumisen tueksi sekä masentuneisuuteen.


Tässä yksi tosi tarina siitä miten henkilökohtaisella kokonaisvaltaisella valmennuksella voi auttaa esimerkiksi aivovammassa sekä pää- ja selkäsäryssä.Lue halutessasi lisää kokonaisvaltaisesta valmennuksesta: https://www.kokonaisvaltainenvalmennus.fi/kokonaisvaltainenvalmennus


Näitä tosi tarinoita on tulossa lisää meidän upeilta asiakkailtamme.


Saat apua kokonaisvaltaisesta valmennuksesta mm. seuraaviin asioihin:

+unettomuus

+erilaiset toistuvat kipu- ja särkytilat

+stressi

+ahdistus

+keskittymisvaikeudet

+paniikkikohtaukset

+masennus

+syöminen ja painonhallinta (myös syömishäiriöt)

+ihmissuhdeongelmat

+riippuvuudet (tupakka, alkoholi, SoMe, lääkkeet jne. riippuvuus voi oikeastaan muodostua mihin tahansa asiaan)

+tunnelukot

+uskomukset (uskomus esim. siitä, ettet pysty johonkin tai että sinun täytyy tietynlainen ollaksesi hyväksytty / rakastettu)

ym.

Kokonaisvaltaisella valmennuksella voi auttaa hyvin moninaisiin asioihin.

Varaa aika rohkeasti ja anna itsellesi lahja, joka auttaa sinua läpi elämän: https://www.kokonaisvaltainenvalmennus.fi/varaa-aika-valmennukseen

Tai osta lahjakortti läheisellesi joululahjaksi!

Yksi käyntikerta kestää 1,5h ja on hinnaltaan 88eur (sis. ALV. 24%).

HUOM! Sinulla ei tarvitse olla ongelmia tullaksesi kokonaisvaltaiseen valmennukseen. 😊 Ihannetilanne olisi, että ihmiset toimisivat ennaltaehkäisevästi, jo ennen kuin selkeästi näkyviä ongelmia edes ilmaantuu. Valitettavan harvoin näin kuitenkaan tapahtuu. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun niitä ongelmia - kuten esim. toistuvia kipuja ja särkyjä - on, niin kannattaa hakea apua siihen.

Lämpimästi tervetuloa!


P.S: Muista myös meidän Tie Omaan Voimaan valmennuksemme. Voit lukea ainutlaatuisesta valmennusohjelmastamme lisää www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma .


Erityisesti yritysten, johtajien ja HR asiantuntijoiden sekä työeläkevakuutusyhtiöiden kannattaisi olla hereillä tämän valmennuksen suhteen, sillä tämä valmennus on täysin ainutlaatuinen ratkaisumalli mm. sairauspoissaoloihin ja osatyökyvyttömyyseläkkeelle mielenterveysongelmien vuoksi joutuville.


Mielenterveysongelmista johtuvat sairauspoissaolot ja työkyvyttömyyseläkkeet ovat olleet kasvussa jo monta vuotta, eikä kukaan ole kyennyt ratkaisemaan tätä ongelmaa. Jotkut työeläkevakuutusyhtiöt ovat jopa perustaneet oman yksikön ratkomaan pelkästään tätä ongelmaa. Mikä on lopputulos? Jos ongelma olisi kyetty ratkaisemaan, se ei jatkaisi kasvuaan.


Haastamme kaikki tämän ongelman kanssa painivat yritykset tekemään pilotin meidän kanssamme Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta: katsotaan yhdessä mitä käytännössä tapahtuu. Lopputulokset käytännössä puhukoot puolestaan.


Haastamme lisäksi kaikki yritykset ennaltaehkäisemään tätä ongelmaa ja puuttumaan tähän jo ennen kuin ongelmaa edes on.”Me emme voi ratkaista aikamme ongelmia samalla tietoisuudella ja ajattelulla, jolla ne ovat syntyneet.” -Albert Einstein-94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page