Kokonaisvaltainen valmennus

Mitä menetelmää me käytämme ja miksi? Kenelle menetelmä sopii?

M&M Kokonaisvaltainen valmennus ottaa ihmisen huomioon kokonaisvaltaisesti yhdistäen kehon ja mielen. Meille yhdeksi hyväksi kehon ja mielen yhdistäväksi menetelmäksi on vuosien kokemuksen myötä muodostunut terapeuttinen energiaparannus, joka aktivoi kehon oman parantumisjärjestelmän. Tällöin keho voi parantaa itse itsensä. Terapeuttisessa energiaparannuksessa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä. Menetelmästä käytetään myös nimitystä Healing.


Terapeuttinen energiaparantaja kohtaa asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja ottaa huomioon kehon, mielen ja sielun  harmonisen toiminnan. Miksi me käytämme Healing menetelmää, on se, että tällä tavoin kehon ja mielen epätasapainotiloihin pääsee huomattavasti syvemmin käsiksi kuin vain pelkästään keskustelemalla. Lisäksi Healing menetelmä mahdollistaa sen, että ihminen alkaa itse oivaltamaan huonovointisuudensa syitä ja pääsee sitä kautta huomattavasti helpommin käsiksi siihen mitä hän itse voi halutessaan tehdä asioille. Terapeuttinen energiaparannus eli Healing on kokonaisvaltainen, kehon ja mielen yhdistävä hoito, joka tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaikki meidän ympärillämme ja meissä on energiaa, halusitpa sitten myöntää tätä tai et.


Energiaparannus vahvistaa energiakentän toimintaa, toimii sairauksien ennaltaehkäisijänä ja terveyden ja elinvoiman vahvistajana. Energiaparannus on täydentävä hoitomuoto, jota voi tehdä myös sairaalle ihmiselle. Lisäksi energiaparannuksesta on hyötyä myös terveelle ihmiselle, joka haluaa tukea henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan.


Kenelle terapeuttinen energiaparannus sopii? Kaikille. Energiaparannuksesta saa tukea tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Energiaparannus lisää tietoisuutta kehon, mielen ja sielun tasolla. Energiaparannus voi tuoda apua muun muassa tilanteissa joissa lääkärit eivät osaa sanoa mikä sinua vaivaa, unettomuudessa, ahdistuksessa, masennuksessa ja erilaisissa kiputiloissa. Terapeuttinen energiaparannus eli Healing tukee paranemisprosessia ja sitä voi antaa myös lääkitystä käyttävälle tai leikkauksesta toipuvalle potilaalle. Oma avoimuus ja myönteisyys energiatyöskentelyä kohtaan edesauttaa kokonaisvaltaista paranemista. Yhden hoitokerran kesto on 1,5h, josta noin 0,5h menee keskusteluun ja itse hoitoon menee aikaa noin 1h.

mari(at)marihakkarainen.fi , marko.tarkkala(at)gmail.com

Mari 0400 580 157, Marko 040 706 0448

©2020 by M&M Kokonaisvaltainen valmennus. Proudly created with Wix.com