top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMarko

YLITITTE SUURET ODOTUKSENI

Päivitetty: 19. elok. 2023

Hannan palaute Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:

Minun odotukseni valmennuksesta olivat tähän mukaan lähtiessäni todella suuret, sillä olen kehittänyt itseäni vuosien varrella useammilla kursseilla, lukuisten asiantuntijoiden avustuksella sekä lukenut paljon alan kirjallisuutta. Tästä huolimatta Tie Omaan Voimaan valmennusohjelma on onnistunut ylittämään suuret odotukseni. Tämä on aikamoista!

Oivalsin jo ensimmäisellä valmennusjaksolla sen, että olen vasta alussa omalla eheytymismatkallani, vaikka lähdin hakemaan pistettä iin päälle. Tämä oli ihana ymmärtää kuinka paljon onkaan vielä edessä, vaikka aluksi se kyllä kauhistutti minua, koska olin kuvitellut olevani jo hyvinkin pitkällä tunne- ja vuorovaikutustaidoissani ja eheytymisprosessissani.


Minua yllätti jo alussa se miten tunnerikas kukin valmennusjakso on ollut: minulta on tullut itkua, naurua, hyväksyntää, rakkautta, pelkoa, väärinymmärrystä ja itsensä ylittämistä. Pystyn näyttämään kaikki tunteeni - myös ne vähemmän positiiviset - tässä valmennuksessa, koska tunnen oloni hyvin turvalliseksi valmentajien läsnäollessa.

Valmennus herätti jo alussa vahvasti sen ajatuksen, että ongelmistani on mahdollista päästä eroon lopullisesti. Ymmärsin, että tässä valmennuksessa mennään ongelmien juurisyiden äärelle, jotta voi eheytyä pysyvästi – jotta voi olla Omassa Voimassaan.

Olen aiemmilla kursseilla, koulutuksissa ja asiantuntijoilla käydessäni sekä alan kirjallisuutta lukiessani huomannut sen, että olo on hyvä parin-kolmen viikon ajan, kunnes vanhat ongelmat palaavat taas takaisin. Tällainen harmittaa. Olen oivaltanut sen, että tässä valmennusohjelmassa mennään nimenomaan ongelmien juurisyiden äärelle, jotta ongelmat saavat mahdollisuuden parantua pysyvästi - jotta voi eheytyä aidosti.

Olen tähän saakka ollut mukana valmennuksessa yhdeksän valmennusjaksoa. Olen pitänyt kaikesta mitä kullakin valmennusjaksolla on ollut. Mielestäni kokonaisuudet ovat hyvin suunniteltuja ja hyviä juuri meidän ryhmälle ja varsinkin minulle. Valmentajat kertovat avoimesti siitä milloin he muuttavat suunnitelmia lennosta ryhmälle paremmin soveltuvaksi, mutta tätä ei kuitenkaan huomaa millään tavalla. Minä en ainakaan olisi huomannut tätä, mikäli siitä ei olisi kerrottu avoimesti.

Valmennuksessa on tullut esiin valtavan paljon uusia mielenkiintoisia asioita, jotka ovat herättäneet täysin uudenlaisia ajatuksia ongelmien ratkaisuun. Olen oivaltanut sen, että onkin olemassa paljon muutakin kuin ne tietyt henkisen kasvun kurssit ja ne tietyt terapiamuodot, joissa olen itse aiemmin käynyt.

Tie Omaan Voimaan valmentajat onnistuvat ottamaan valmennettavat huomioon yksilöinä ja luomaan ilmapiirin missä on turvallista näyttää erilaisia tunteita. Jokainen ryhmän jäsen saa olla oma itsensä ja juuri sellainen kuin milläkin hetkellä tuntuu.

Tie Omaan Voiman valmentajat ovat helposti lähestyttäviä, taitavia tunnetaidoissa ja kohtaavat kaikki ryhmän jäsenet samalla lämmöllä. Valmentajat osaavat puuttua tiettyihin asioihin niin, että jokainen kokee tulleensa nähdyksi ja kuulluksi.

Tässä valmennuksessa jokaisella - myös hiljaisemmilla - on tilaa avautua haluamistaan asioista tai olla vain hiljaa. Valmentajat onnistuvat kuulemaan myös silloin kun on vain hiljaa.

Valmentajista huokuu suuri lämpö ja he tekevät kaiken rakkaudesta käsin. Rakkaus on käsinkosketeltavaa samoin kuin turvan tunne, jonka valmentajat luovat omalla olemuksellaan jokaiselle valmennusjaksolle.

Yllätyin jo ensimmäisillä valmennusjaksoilla siitä miten helppoa vaikean asian esiin tuominen on ryhmässä, kun ilmapiiri on tällainen kuin mitä Tie Omaan Voimaan valmennuksessa on. On uskomatonta mitä jo pelkästään muutama päivä tällaisessa ympäristössä voi saada aikaan! Tämä on jokaisen koettava itse!

Suosittelen tätä valmennusta kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta! Tie Omaan Voimaan valmennuksesta saa loistavia oivalluksia ja työvälineitä niin työhön kuin henkilökohtaiseen elämään.


Tie Omaan Voimaan valmennuksesta saa apua hyvin monenlaisiin ongelmiin kuten esim. työelämän haasteet, masennus, ahdistus, painonhallinta, terveys, parisuhde, oma psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi jne.

-Hanna-


Löydät lisätietoa henkilökohtaisen kasvun Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmastamme tästä: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma.


Löydät lisätietoa työyhteisö- ja johtamisvalmennuksistamme tästä:


Löydät lisätietoa henkilökohtaisesta vastaanotostamme tästä:


Olet lämpimästi tervetullut!308 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page