Etsi
  • Marko

YLITITTE SUURET ODOTUKSENI

Päivitetty: 30. syys 2020

Osallistujien palautetta Tie Omaan Voimaan valmennuksesta 24.-27.9.2020:

Minun odotukseni valmennuksesta olivat todella suuret, sillä olen kehittänyt itseäni vuosien varrella useammilla kursseilla, asiantuntijoiden avustuksella sekä lukenut alan kirjallisuutta. Tie Omaan Voimaan valmennus onnistui ylittämään suuret odotukseni. Tämä on aikamoista!

Oivalsin Tie Omaan Voimaan valmennuksessa sen, että olen vasta alussa henkisellä matkallani, vaikka lähdin hakemaan pistettä iin päälle. Tämä oli ihana ymmärtää kuinka paljon on vielä edessä, vaikka aluksi se kauhistutti. Minua yllätti se miten tunnerikas neljän päivän valmennusviikko oli: itkua, naurua, hyväksyntää, rakkautta, pelkoa, itsensä ylittämistä.

Valmennus herätti vahvasti sen ajatuksen, että ongelmistani on mahdollista päästä eroon lopullisesti. Ymmärsin, että Tie Omaan Voimaan valmennuksessa mennään ongelmien juurisyiden äärelle, jotta voi eheytyä pysyvästi – jotta voi olla Omassa Voimassaan.

Olen aiemmilla kursseilla, koulutuksissa ja asiantuntijoilla käydessäni sekä alan kirjallisuutta lukiessani huomannut sen, että olo on hyvä parin kolmen viikon ajan, kunnes vanhat ongelmat palaavat taas takaisin. Tällainen harmittaa. Oivalsin sen, että Tie Omaan Voimaan valmennuksessa mennään nimenomaan ongelmien juurisyiden äärelle, jotta ongelmat saavat mahdollisuuden parantua pysyvästi.

Pidin kaikesta mitä neljän päivän valmennusviikolla oli. Mielestäni kokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja hyvä juuri meidän ryhmälle. Valmentajat kertoivat avoimesti siitä, että he muuttivat suunnitelmia lennosta ryhmälle paremmin soveltuvaksi, mutta tätä ei kuitenkaan huomannut millään tavalla. Minä en olisi huomannut tätä, mikäli siitä ei olisi kerrottu avoimesti.

Valmennuksessa tuli paljon uusia mielenkiintoisia asioita, jotka herättivät täysin uudenlaisia ajatuksia ongelmien ratkaisuun. Oivalsin sen, että onkin olemassa paljon muutakin kuin ne useat henkisen kasvun kurssit ja terapiamuodot, joissa olen itse käynyt.

Valmentajat – Mari, Marko ja Roy – onnistuivat ottamaan valmennettavat huomioon yksilöinä ja luomaan ilmapiirin missä oli turvallista näyttää erilaisia tunteita. Jokainen ryhmän jäsen sai olla oma itsensä ja juuri sellainen kuin milläkin hetkellä tuntui.

Valmentajat Mari, Marko ja Roy ovat helposti lähestyttäviä, taitavia tunnetaidoissa ja kohtasivat kaikki ryhmän jäsenet samalla lämmöllä. Valmentajat osasivat puuttua tiettyihin asioihin niin, että jokainen koki tulleensa nähdyksi ja kuulluksi.

Jokaisella oli tilaa avautua haluamistaan asioista tai olla vain hiljaa. Valmentajat onnistuivat kuulemaan myös silloin kun oli hiljaa.

Valmentajista huokuu suuri lämpö ja he tekevät kaiken rakkaudesta käsin. Rakkaus on käsinkosketeltavaa samoin kuin turvan tunne, jonka valmentajat loivat omalla olemuksellaan.

Yllätyin siitä miten helppoa vaikean asian esiin tuominen on ryhmässä, kun ilmapiiri on tällainen kuin mitä Tie Omaan Voimaan valmennuksessa on. On uskomatonta mitä jo neljä päivää tällaisessa ympäristössä voi saada aikaan! Tämä on jokaisen koettava itse!

Suosittelen tätä valmennusta kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta! Tie Omaan Voimaan valmennuksesta saa loistavia oivalluksia ja työvälineitä niin työhön kuin henkilökohtaiseen elämään. Tie Omaan Voimaan valmennuksesta saa apua hyvin monenlaisiin ongelmiin kuten esim. työelämän haasteet, masennus, ahdistus, painonhallinta, terveys, parisuhde, oma hyvinvointi jne.

Odotan jo innolla seuraavaa neljän päivän valmennusviikkoa marraskuussa!

-Hanna-


Löydät lisätietoa Tie Omaan Voimaan valmennuksesta tästä: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma .


214 katselukertaa0 kommenttia