top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMarko

YHTEISTYÖ HERMANNI HALJALAN KANSSA KANTAA HEDELMÄÄ


M&M Kokonaisvaltainen Valmennus Oy ja Tie Omaan Voimaan valmennus on tehnyt Hermanni Haljalan kanssa jo pidemmän aikaa yhteistyötä. Julkaisimme tästä tiedotteen tammikuussa 2021, jolloin teimme virallisen sponsorisopimuksen Hermannin kanssa.KAUDEN KUULUMISIA


Hermanni Haljalan sopimus kaudelle 2021 on Costa Ligure TM Boano Racing tiimin kanssa. Hermanni kilpailee enduron MM-sarjassa Junior luokassa sekä Italian mestaruussarjassa. Hänen pyöränään on TM 250 4-t.


Kokonaisuutena Hermannin kausi on ollut nousujohteinen. Matkan varrella on ollut paljon onnistumisia, mutta myös kehitystä kaipaavia asioita on löytynyt. Näistä on opittu ja tämänhetkinen tilanne näyttää hyvältä ja lupaavalta.YHTEISTYÖ TUO TULOKSIA


Ohessa lyhyesti Hermannin huomioita siitä miten tähän saakka olemme pystyneet auttamaan ja tukemaan Hermannia hänen ammattiurheilijan urallaan:


Olette auttaneet minua oppimaan pitämään fokuksen paremmin siinä hetkessä mitä olen tekemässä. Tämä on lajissani kallisarvoista, sillä kyse on usein sekunneista tai jopa sekunnin sadasosista.


Olen oppinut tuellanne kuuntelemaan itseäni entistä tarkemmin; kuuntelen sitä mikä minulle on parhaaksi. Huomaan, että aiemmin olen ohjautunut enemmän siitä käsin mitä muut ajattelevat tai tekevät, mutta teidän tuellanne olen löytänyt yhä selkeämpiä keinoja kääntyä koko ajan sisäänpäin itseeni. Tämä on todella iso asia niin lajissani kuin elämässä yleensäkin.


Olette auttaneet minua ymmärtämään omia toimintamallejani; sitä miksi olen toiminut ja toimin tietyllä tapaa määrätyissä tilanteissa. Tämä on avannut monia minua askarruttaneita asioita ja olen todella päässyt käsiksi omiin toimintamalleihini syvällisemmin. Lisäksi olen alkanut oppimaan sitä mikä todella on minua, minun toimintamalliani ja mikä taas on muualta opittua, joka ei välttämättä palvele minua. Kun tiedostaa tämän, niin tällöin voi valita meneekö muualta opitun mallin mukaan vai kuunteleeko itseään.


Lisäksi yksi mielenkiintoinen seikka on se, että kykenette usein tuomaan minulle sellaisen näkökulman, jota en ole välttämättä juuri siinä hetkessä kyennyt näkemään tai ajattelemaan. Yhtenä esimerkkinä tästä se, että miten esiintyy julkisuudessa, niin tällä on aina – halusitpa tai et - vaikutuksensa omaan psykologiseen minä-kuvaan. Mm. tällaisia asioita ei tulisi pohdittua yksin, mutta teidän avullanne olen saanut kasvatettua tietoisuuttani tässäkin asiassa. Kaikki asiat kun heijastuvat väistämättä itseen, omaan toimintaan niin kilpaillessa kuin muutenkin elämässä.


Ensiarvoisen tärkeää on se miten teidän avullanne olen oppinut käsittelemään monia asioita, joita minulle tulee väistämättä eteeni niin kilpaillessa kuin arkielämässä. Olen saanut teiltä konkreettisia työvälineitä palautumiseen, läsnäoloon, itseluottamukseen ja mm. unen laadun parantamiseen. Nämä ovat hyvin merkityksellisiä asioita ammattiurheilijan elämässä.


M&M Kokonaisvaltainen Valmennus Oy ja Tie Omaan Voimaan toivottavat Hermannille parhainta loppuvuotta! Kiitos, että saamme olla menossa mukana tukemassa sinua urallasi!Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta ja hae mukaan: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelmaSyysterveisin,

Marko ja Mari


212 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page