top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMari

SAIN YHDESTÄ VALMENNUSJAKSOSTA ENEMMÄN KUIN NELJÄSTÄ VUODESTA TOISAALLA

Ohessa Lindan kokemus Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:


Mitä ajatuksia ja tuntemuksia valmennusjakso herätti sinussa alussa?


-Minua jännitti alussa hirveästi ja kehoni näytti sen fyysisesti myös. Minua pelotti, että minun omalaatuisuudelleni naurettaisiin tai minua vähäteltäisiin jotenkin. En ole hirveän hyvä muutenkaan peittämään omaa luontaista olemustani ja siksi joudun usein kiusan tai ivan kohteeksi. Tällaiseen kohteluun olen monessa paikassa joutunut, joten se oli nytkin minun alkuoletukseni. Ensimmäisen valmennuspäivän aikana tämä alkuoletukseni muuttui ja tunsin oloni paljon paremmaksi, kun huomasin käytännössä minkälainen ilmapiiri valmennuksessa on yleisesti. Tämä rauhoitti minua niin fyysisesti kuin psyykkisesti.Mistä sinä pidit tällä valmennusjaksolla? Mistä sinä taas et pitänyt niin paljoa tällä valmennusjaksolla?


-Pidin melkeinpä kaikesta mitä teimme, harjoittelimme ja opettelimme. Ainoa mikä tuotti epämieltymystä väsymyksen muodossa, oli yksi harjoitus, joka väsytti silmiäni ja aivojani todella paljon. Onneksi tämän harjoituksen jälkeen teimme kuitenkin seuraavan harjoitteen, joka vuorostaan auttoi minua virkistäytymään. Kaikki valmennusjakson harjoitukset tuntuivat todella kiinnostavilta ja oli mahtavaa päästä kokemaan harjoitusten tuomat tuntemukset ja tunteet turvallisessa sekä luottamuksellisessa ympäristössä.Mitä sinä opit? Mikä oli sinun suurin oppisi tällä valmennusjaksolla?


-Minulle tuli niin paljon uutta tietoa, etten osaa valita suurinta oppia niistä kaikista. Sain syvällistä ymmärrystä asioihin, joista osa oli jo tuttuja minulle, mutta nyt tässä valmennuksessa asiat tuotiin esiin sellaisella tavalla, jolla palaset loksahtelivat kohdalleen syvällisemmin. Tietopaketti yhdestä valmennusjaksosta on suuri ja se, että saa vietyä yhden valmennusjakson tiedot käytäntöön omassa elämässään on taas aivan oma asiansa.Missä onnistuimme sinun mielestäsi?


-Mielestäni onnistuitte tekemään juuri kaikkea sitä mitä kehittämänne valmennus mainostaa www-sivuillanne ja SoMe:ssa. Se kun aina riippuu niin paljon ihmisestä itsestään, että kuinka vastaanottavainen on itsensä kehittämisen ja oman kasvun asioiden suhteen. Itse huomasin, että valmentajat ovat todella osaavia hommassaan ja he osaavat vastata hyvin moniin erilaisiin kysymyksiin ja ammentavat samalla vielä uutta tietoa. Ensimmäinen kerta, kun itse tapaan näin hyvin työnsä osaavia ihmisiä. Heistä näkee, että he antavat kaikkensa tälle valmennukselle ja haluavat auttaa ihmisiä eheytymään tietoisiksi aikuisiksi.Missä voimme parantaa sinun mielestäsi?


-Tässä valmennusjakson aikana en ole ainakaan nähnyt tai pistänyt merkille mitään mitä pitäisi parantaa. Minulle tämä valmennusjakso oli hyvä tällaisenaan.Miten koit ohjaajasi?


-Tähän näköjään vastasin jo osittain aikaisemmassa kysymyksessä. Lisättäköön kuitenkin vielä, että valmentajien hyväksyvä luonne on mielestäni hyvin tärkeä valmennuksen onnistumiseen – ainakin minun osaltani. Myös ymmärtäväisyys minun virheitäni kohtaan ja avuliaisuus loi kunnioitusta heitä kohtaan. Valmentajista näkee ja aistii, että he ovat tehneet työtä itsensä kanssa.Miten koit itsesi ja oman osallistumisesi tällä valmennusjaksolla?


-Olin omistautuneempi osallistumaan tähän valmennukseen kuin yhteenkään koulupäivääni ikinä, koska tästä valmennuksesta saatava tieto ja taidot ovat oikeasti tarpeen ja hyödyllisiä elämässä. Nämä tiedot ja taidot ovat hyödyllisiä aivan kaikille.Kiitos teille molemmille – Marille ja Markolle - mahtavasta valmennuksesta! Toivottavasti pääsen mahdollisimman pian osallistumaan seuraaviin valmennusjaksoihin.


Suosittelen tätä valmennusta kaikille - erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä ja henkilökohtaisesta kasvusta.


Linda


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma

- ja hae mukaan tammikuussa 27.-29.1.2023 aloittavaan ryhmään nyt!


Lue lisää muista palveluistamme:


Räätälöidyistä työyhteisö- ja johtamisvalmennuksista:


sekä


First Beat hyvinvointimittauksista:
94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page