Etsi
  • Marko

OMAN MIELENI SULJETUT VOIMAVARAT HÄMMÄSTYTTIVÄT MINUA JA KOIN UPEITA ELÄMYKSIÄ

Tie Omaan Voimaan valmennusjakson muutamat päivät kuluivat kuin siivillä. Valmennuksessa tuli paljon uutta ja mielenkiintoista asiaa. Olin hämmästynyt siitä, mitä kaikkea erilaista minä kykenin tekemään ja näkemään, johon en edes tiennyt pystyväni. Ajoittain tämä oli jopa mieltä häkellyttävää, tosin hyvällä tavalla. Valmennusjakso auttoi minua oivaltamaan asioita täysin uudella tavalla.


Nautin valmennusjakson tuomista todella moninaisista kokemuksista, joita en ole päässyt kokemaan aiemmin missään muualla. Pidin paljon kaikesta valmennusjaksolla olleesta. Päivien sisältö oli hyvä ja mielenkiintoinen kautta koko valmennusjakson.


Minulle avautui aivan uudenlainen maailma ja ymmärsin sen, että minä itse olen se, josta kaikki lähtee liikenteeseen. Saan asettaa rajoja ja saan seistä itseni puolella. Nämä ovat minun oman hyvinvointini kannalta ensiarvoisen tärkeitä asioita minulle. Sain arvokkaita omakohtaisia kokemuksia mm. siitä, että kaikki tunteet todellakin kuuluvat meille kaikille ja kaikki tunteet ovat tarpeellisia meille kaikille. Valmennusjaksolla saamani omakohtaiset kokemukseni ja oivallukseni mm. tunnetaidoista ovat minulle hyvin merkityksellisiä.


Mari ja Marko ovat valmentajina hyvin sydämellisiä ja ymmärtäväisiä. He laittoivat itsensä täysillä likoon kertomalla mm. omakohtaisia kokemuksiaan. Nämä esimerkit auttoivat minua ymmärtämään monia asioita syvällisemmin ja selkeämmin.


Meidän ihmisten mielessä - alitajunnassa - on suunnaton voima. Tästä oman alitajuntani voimasta saamani kokemukset hämmästyttävät minua edelleen hyvin positiivisella tavalla. Sain Tie Omaan Voimaan valmennuksessa kokemuksen oman mieleni suljetuista voimavaroista ja tiedän, että olen päässyt vasta raapaisemaan pintaa tämän suhteen. Paljon hyviä oivalluksia on vielä edessä.


Sain purkaa omia tuntemuksiani valmennuksessa luottamuksellisessa ja turvallisessa ympäristössä. Se tuntui todella hyvältä. Olen tästä hyvin kiitollinen. Sain valmennuksesta muutenkin todella paljon ajattelemisen aihetta. Tunsin myös sen, että rentouduin valmennuksessa niin kehon kuin mielen tasolla. Olen syvästi iloinen, että lähdin tähän valmennukseen.


Iso Kiitos ensimmäisestä valmennusjaksosta! <3


Mikäli haluat tiedustella kokemuksistani ensimmäisestä Tie Omaan Voimaan valmennusjaksosta, voit olla yhteydessä minuun e-mailitse: maarit.viemero(at)viemero.com.


-Maarit-


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
111 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki