Etsi
  • Marko

OLIN ALUKSI SKEPTINEN, MUTTA EN OLE ENÄÄ!

Palautetta Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:


Olotilani on ollut Tie Omaan Voimaan valmennuksen jälkeen hyvin rauhallinen niin mielessä kuin kehossa. Tosin ensimmäisenä valmennuspäivänä olo ei ollut niin rauhallinen, vaan oloni rauhoittui vasta toisena päivänä, perjantaina. Olin hämmästynyt siitä, että oloni rauhoittui tästä vielä entisestään lauantaina ja sunnuntaina.


Oli mielenkiintoista huomata, että valmennuksen alkuvaiheessa minulla nousi vahvoja tunteita esiin kuten mm. surua ja ärsytystä. Se, että sain tuoda nämä tuntemukseni esiin vapaasti eikä minun tarvinnut selitellä niitä mitenkään, toi helpotusta olooni.


Olin valmennuksen aluksi hyvin skeptinen kaiken suhteen, mutta jokainen päivä tämä skeptisyys lähti karisemaan pois - pala palalta. Harjoituksia tekemällä ja asioita kokemalla huomasin, että hemmetti vieköön, miten paljon sitä sulkee itsestään vain siksi, kun luulee ja kuvittelee ”tietävänsä” ja sitten kun saakin kokemuksen asiasta, niin tajuaakin, että luulo ei ole tiedon väärti. 😊


Huomasin, että minulla on sisälläni paljon käsittelemättömiä asioita menneisyydestäni. Olin kyllä tiedostanut tämän jossain määrin jo ennen valmennusta, mutta en ollut löytänyt paikkaa ja keinoa, jolla käsitellä näitä asioita rakentavasti ja niin, että se veisi minua eteenpäin. Tie Omaan Voimaan valmennus tuntuu minulle oikeanlaiselta ympäristöltä käsitellä näitä menneisyyden asioita. Olen joskus käynyt juttelemassa näistä asioista psykologille / psykiatrille, mutta se juttu ei vaan ollut minua varten. Jollekin toiselle se psykologilla / psykiatrilla juttelu voi sopia, mutta ei minulle.


Meille miehille, kun tunteet ja tunteista puhuminen ei välttämättä ole kaikkein helpointa. Siihen kun ei ole välttämättä saanut minkäänlaista mallia saatikka tukea. Ainakaan minä en ole saanut. Koen Tie Omaan Voimaan valmennuksen itselleni sopivana paikkana lähteä kohtaamaan näitä käsittelemättömiä asioita itsessäni. Valmennuksen kokemuksellisuus – se että asioita oivallutetaan kokemuksien kautta – on se minulle soveltuva juttu.


Opin Tie Omaan Voimaan valmennuksen neljän päivän aikana sen, että ne asiat missä koen eniten vastustusta, onkin sitten ne jutut, joilla on minulle eniten annettavaa. Missä on ns. pahimmat paikat ovat ne, missä on suurimmat opin paikat. Toisin sanoen mikä eniten pistää mielen tasolla vastaa, niin siellä on usein se isoin lahja tuloillaan.


Mari, Marko ja Roy ovat ohjaajina mukavia ja rauhallisia. Koin henkilökohtaisesti hyvänä sen, että asioita ei selitelty ja jaariteltu liikaa. Marko toi asioita hienosti esiin urheiluun liittyvien esimerkkien kautta ja Mari taas toi hyviä käytännön esimerkkejä työelämästä. Nämä esimerkit auttoivat ymmärtämään mitä kulloinkin käsittelimme.


Oli erikoista, että neljän päivän valmennuksen aikana mieleen palasi sellaisia asioita, joita en ollut muistanut pitkään aikaan. Tämä herätti ajatuksen siitä, että miten paljon ihmismieli blokkaa tai unohtaa asioita. Sain palautettua mieleeni todella mukavia lapsuuden muistoja, joita en edes tiennyt muistavani. Ne vain olivat unohtuneet jonnekin.


Fiilis on ollut kaikin puolin hyvä valmennuksen jälkeen. Olen laittanut merkille sen, että olen nähnyt unia normaalia enemmän valmennuksen jälkeen kuin tavallisesti. Alitajunta näyttää työstävän asioita aika tavalla.


Oli myös hauska huomata neljän päivän aikana itsessä se, että ne harjoitukset mitkä aiheuttivat itsessä ensimmäisenä päivänä ärsytystä, kääntyivätkin jo kolmantena ja neljäntenä päivänä helpoiksi ja anniltaan hyviksi jutuiksi itselle.


Pidän myös siitä, että Tie Omaan Voimaan valmennuksessa asioita saa käsitellä pienryhmässä. Koen sen itselleni hyvänä asiana.


Odotan jo seuraavaa valmennusviikkoa!


Voin suositella Tie Omaan Voimaan valmennusta kaikille miehille – myös äijille!


Rohkeasti vaan mukaan!


-Mikael-


Hae mukaan Tie Omaan Voimaan valmennukseen tammi- tai helmikuussa aloittavaan pienryhmään: HAE MUKAAN TÄSTÄ


Saat tällä hetkellä alennusta -30% valmennuksen hinnasta.


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennuksesta tästä: LUE LISÄÄ TÄSTÄ


Saat Tie Omaan Voimaan valmennuksesta mm. seuraavia asioita:


+ stressivapautta

+ parempaa unta

+ keskittymiskykyä

+ kykyä ja taitoa lukea ihmisiä

+ rentoutta

+ todellista ja pysyvää hyvinvointia, joka tuntuu aidosti

+ läsnäolotaitoja

+ tunnetaitoja

+ mahdollisuuden ratkaista sinun töihisi ja sinun henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä haasteita.


Lämpimästi tervetuloa sinun yksilölliselle Tielle Omaan Voimaasi!178 katselukertaa0 kommenttia