Etsi
  • Mari

OIVALSIN MITEN VAPAUTTAVAA JA EHEYTTÄVÄÄ ON KOKEA OMA HAAVOITTUVUUS RYHMÄTILANTEESSA!

Palautetta Tie Omaan Voimaan valmennusviikolta 24.-27.9.2020:

Tuntui mahtavalta keskittyä rauhassa ja turvassa omaan sisimpääni neljän päivän ajan. Koen olevani Tie Omaan Voimaan valmennusviikon jälkeen selvästi stressittömämpi ja enemmän ”koossa”. En myöskään reagoi elämässäni tapahtuviin huonoihin asioihin niin voimakkaasti.

Pidin valmennusviikolla kaikesta. Koen, että jokainen aihealue ja harjoite toi minua psykologisesti ja fyysisesti enemmän kasaan - takaisin minuun itseeni. Tämän myötä sain voimaa jaksamiseen niin fyysisesti kuin henkisesti. Minulle jaksaminen ja paremmin voiminen on ollut tärkeä teema viime aikoina minun elämässäni.


Tämä valmennus auttoi minua selkeästi ja konkreettisesti minun teemassani. Tämä valmennus teki tämän ainutlaatuisesti niin kehon kuin mielen tasot yhdistäen.

Oivalsin tällä valmennusviikolla merkittäviä asioita itsestäni. Opin tällä valmennusviikolla rauhallisuutta ja hiljaa olemista. Opin käytännössä sen, että hiljaisuus ei olekaan pelottavaa ja että sitä ei tarvitse koko ajan täyttää jollakin. Opin sen miten vapauttavaa on olla ryhmässä haavoittuvainen – tulla esiin haavoittuvaisena. Minä en ole päässyt kokemaan tällaista aiemmin. Tämä käytännön kokemus eheytti minua todella paljon!

Iso asia, josta sain käytännön oivalluksen valmennusviikon jälkeen, on se, että olen nyt huomattavasti rauhallisempi ja pelottomampi huonojen asioiden tapahtuessa. Se miten paljon minä oivalsin neljässä päivässä, tuntuu hyvin ihmeelliselle, sillä minä en ole aiemmin kokenut vastaavaa. Sulattelen näitä asioita sydän hymisten vieläkin.

Olen niin onnellinen tästä Tie Omaan Voimaan valmennuksesta, että en pysty sanomaan, millä sitä voisi parantaa. Tämä valmennus on kokemus, joka on todella ainutlaatuinen ja se tarvitsee yksinkertaisesti kokea itse!

Koin Tie Omaan Voimaan ohjaajat – Marin, Markon ja Royn – lämpöisinä, rakastavina, ammattinsa osaavina, turvallisina ja auttavina.

Tämä valmennusviikon neljä päivää auttoivat minua selvästi ja konkreettisesti minun elämäntilanteessani.


Olen suunnattoman kiitollinen tästä valmennuksesta! Kiitos! <3

-Inga-


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennuksesta tästä: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma




138 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki