top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMari

OIVALSIN MITEN VAPAUTTAVAA JA EHEYTTÄVÄÄ ON KOKEA OMA HAAVOITTUVUUS RYHMÄTILANTEESSA!

Päivitetty: 22. elok. 2022

Ohessa Ingan kokemus Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:

Tuntui mahtavalta keskittyä rauhassa ja turvassa omaan sisimpääni neljän päivän ajan. Koen olevani Tie Omaan Voimaan valmennusjakson jälkeen selvästi stressittömämpi ja enemmän ”koossa”. En myöskään reagoi elämässäni tapahtuviin huonoihin asioihin niin voimakkaasti.

Pidin valmennusjaksolla kaikesta. Koen, että jokainen aihealue ja harjoite toi minua psykologisesti ja fyysisesti enemmän kasaan - takaisin minuun itseeni. Tämän myötä sain voimaa jaksamiseen niin fyysisesti kuin henkisesti. Minulle jaksaminen ja paremmin voiminen on ollut tärkeä teema viime aikoina minun elämässäni.


Tämä valmennus auttoi minua selkeästi ja konkreettisesti minun teemassani. Tämä valmennus teki tämän ainutlaatuisesti niin kehon kuin mielen tasot yhdistäen.

Oivalsin tässä valmennuksessa merkittäviä asioita itsestäni. Opin tällä valmennusjaksolla rauhallisuutta ja hiljaa olemista. Opin käytännössä sen, että hiljaisuus ei olekaan pelottavaa ja että sitä ei tarvitse koko ajan täyttää jollakin. Opin sen miten vapauttavaa on olla ryhmässä haavoittuvainen – tulla esiin haavoittuvaisena. Minä en ole päässyt kokemaan tällaista aiemmin. Tämä käytännön kokemus eheytti minua todella paljon!

Iso asia, josta sain käytännön oivalluksen valmennusjakson jälkeen, on se, että olen nyt huomattavasti rauhallisempi ja pelottomampi huonojen asioiden tapahtuessa. Se miten paljon minä oivalsin neljässä päivässä, tuntuu hyvin ihmeelliselle, sillä minä en ole aiemmin kokenut vastaavaa. Sulattelen näitä asioita sydän hymisten vieläkin.

Olen niin onnellinen tästä Tie Omaan Voimaan valmennuksesta, että en pysty sanomaan, millä sitä voisi parantaa. Tämä valmennus on kokemus, joka on todella ainutlaatuinen ja se tarvitsee yksinkertaisesti kokea itse!

Koin Tie Omaan Voimaan valmentajat lämpöisinä, rakastavina, ammattinsa osaavina, turvallisina ja auttavina.

Tämä valmennusviikon neljä päivää auttoivat minua selvästi ja konkreettisesti minun elämäntilanteessani.


Olen suunnattoman kiitollinen tästä valmennuksesta! Kiitos! <3

-Inga-


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennuksesta tästä: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
165 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page