top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMari

OIVALSIN MITEN TÄRKEÄÄ KEHO-MIELIYHTEYDET OVAT KÄYTÄNNÖSSÄ

Päivitetty: 22. elok. 2022

Ohessa Pipsan kokemus Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:


Minulle tämä Tie Omaan Voimaan valmennusohjelma jätti hyvin ainutlaatuisen fiiliksen, sillä tässä valmennuksessa käsitellään asioita hyvin laajasti – laajemmin kuin millään aiemmin käymilläni kursseilla ja koulutuksissa.


Tässä valmennuksessa kiinnitetään huomio käytännössä sekä mieleen että syvempään omaan henkiseen olemukseen kuin myös kehoon. Kaikki kokemamme asiat kun ovat tallentuneet myös meidän kehoomme. Tie Omaan Voimaan valmennus tuo tämän kehollisen ulottuvuuden todella hienosti ja käytännönläheisesti käsiteltäväksi ja kohdattavaksi.


Oivalsin neljän päivän aikana hyvin syvällisesti sen, mitä oman kehon viisaus on käytännössä: keho reagoi, varastoi tunteita ja keho vaikuttaa hyvin oleellisesti myös mieleen - ja toisinpäin. Kehotietoisuuteni lisääntyi valmennusviikolla ja sain todella hyviä työvälineitä niin kehon kuin mielen tason haasteisiin.


Tie Omaan Voimaan valmennuksen opit ovat helposti sovellettavissa niin työ- kuin henkilökohtaiseen elämään. Tie Omaan Voimaan valmentajat loivat olemuksellaan, sanoillaan ja ammattitaidollaan hyvin turvallisen ympäristön. Hyvin henkilökohtaisten ja raskaiden asioiden jakaminen pienryhmässä tuntui yllättävän luontevalta ja turvalliselta. Valmentajat loivat hyvin luottamuksellisen ilmapiirin, joka mahdollisti sen, että pystyin olemaan avoin.


Valmentajista näkee ja aistii sen, että he ovat käyneet lävitse omia asioitaan käytännössä. He ovat hyvin lämpimiä, mutkattomia ja helposti kohdattavia. Valmennuksen kokonaisuus ja valmentajien ammattitaito mahdollistivat sen, että pystyin syventämään omaa ymmärrystäni hyvin monessa asiassa.


Oivalsin itsessäni aivan uusia asioita, joita en ilman näin kokonaisvaltaista lähestymistapaa ole aiemmin kyennyt ymmärtämään. Olen työurani aikana käynyt paljon erilaisilla kursseilla ja koulutuksissa, mutta en tällaisessa mitä Tie Omaan Voimaan valmennus tarjoaa.


Kaikki mitä Tie Omaan Voimaan valmennuksessa tapahtui neljän päivän aikana, oli mahtava kokemus niin keholle kuin mielelle. Olen todella tyytyväinen, että sain ja pystyin osallistumaan tähän valmennukseen.


Tämä tuli minulle täydellisen oikeaan kohtaan elämässäni! Kiitos!


Suosittelen Tie Omaan Voimaan valmennusta lämpimästi koko sydämestäni!


-Pipsa-


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta tästä: https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma


Hae mukaan valmennusohjelmaan tästä: HAE MUKAAN TÄSTÄ
152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page