top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMarko

MIKSI HYVÄT IHMISET TEKEVÄT PAHAA

VAROITUS: Seuraava teksti saattaa mennä osan ihon alle liikaa. Tekstin lukeminen omalla vastuulla.


Minussa herättää hämmennystä se, että miten tämä maailma toistaa koko ajan vanhaa historiaansa, eivätkä ihmiset ole tulleet tämän tietoisemmiksi.


Maailma on pullollaan kaikenlaisia elämäntaito-oppaita ja itsensä kehittämiskursseja, mutta lähestulkoon kaikki oppaat, kurssit ja koulutukset ikävä kyllä opettavat ohjautumaan ulkoapäin, eikä ohjata kääntymään sisäänpäin, missä kaikki tieto mitä tarvitsemme, kuitenkin löytyy.


On tietysti helppoa kieltää asioita ja syyttää muita ja mennä eteenpäin, niin kuin on aina ennenkin mennyt - ja näin toistaa samaa historiaa. Tämä on tietysti se itselle helpoin ja pintapuolisesti turvalliselta näyttävä tapa. Tässä valinnassa kuitenkin ratkaistaan oman elämämme ja ihmissuhteiden laatu sekä isossa kuvassa myös koko maailman kohtaloa.


Tällä hetkellä minusta tuntuu siltä, että jotkut ihmiset eivät ajattele enää omilla aivoillaan lainkaan, mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää, koska pelkoa lietsotaan jok’ikisestä valtamedian tuutista ja tämä sekoilu näyttää vaan jatkuvan. Jotkut ihmiset on jatkuvalla valtamedian pommitukselle saatu nyt riittävään pelko tilaan, jonka seurauksena jotkut ihmiset eivät kykene enää ajattelemaan selkeästi, osa juuri lainkaan. Vaikuttaa siltä, että jotkut ihmiset tekevät mitä tahansa, kun jostain ns. korkeammalta taholta tulee käskyjä, eivätkä mieti yhtään mitkä agendat ovat asian taustalla ja mihin mikäkin käsky vaikuttaa.


Nyt tuntuu ja näyttää siltä, että ihmisiltä ollaan viemässä kaikki perusoikeudet pois. Jotkut syyttävät politikkoja ja ylimitoitettua virkamieskoneistoamme tästä, mutta ketkäs ne poliitikot ja virkamiehet ovat valtaan päästäneet? Syy tähän löytyy hyvin läheltä: meistä itsestämme. Kun katsomme peiliin, löytyy sieltä peilistä se kaveri kuka on vastuussa siitä mihin tämä maailma on menossa. Jos emme ole valmiita kantamaan vastuuta itsestämme, niin kaikki varmaan lopulta ymmärtää mihin tämä maailma on menossa. Historiaa tuntevat ja massapsykologiaa ymmärtävät kenties näkevät tämän aiemmin kuin ne, jotka eivät tunne maailman historiaa saatikka massapsykologiaa.


Me teemme arjestamme niin kiireistä, että vieraannumme omasta itsestämme, koska emme pysähdy missään vaiheessa, kuuntelemaan itseämme. Tohotamme menemään ja ulkoistamme lähestulkoon kaikki asiat emmekä kyseenalaista mitään käskyjä mitkä tulevat ns. korkeammalta taholta. Esimerkkinä tästä paljon puhuttu maskiasia. Jotkut ihmiset luottavat täysin sokeasti siihen mitä viranomainen sanoo. Sanotaan, että maski ei suojaa sinua, mutta muita ihmisiä se suojaa. Minun järkeeni tämä ei oikein käy, että toiseen suuntaan suojaa ja toiseen ei, kun kyse on viruksesta? Maski rasian kyljessäkin jopa lukee, että ei suojaa viruksilta. Tässä myös kuva tuoreimmasta Apteekkilehdestä maski mainoksesta. Katso mitä siinä lukee: ”Ei suojaa viruksilta.” Miksi siis jotkut edelleen pitävät maskia? Vastaus löytyy massapsykologiasta.
HUOM! Minun puolestani jokainen saa pitää maskia tai olla pitämättä maskia – juuri niin kuin itsestä parhaalle tuntuu. Se missä minun mielestäni mennään metsään, on se, että aletaan vaatimaan kaikkia muita olemaan itsensä kaltainen eli hyökätään toista kohtaan, jos toinen ei käytä maskia. Sama pätee toisinpäin eli yhtään sen hyväksyttävämpää ei ole hyökätä ihmistä kohtaan, joka käyttää maskia. Jokainen tehköön omat päätelmänsä oman terveytensä kohdalla ja jokainen olkoon vastuussa omasta terveydestään omien valintojensa kautta. Meidän itsemääräämisoikeutemme meidän omasta terveydestämme tulee säilyttää ja meidän itsemääräämisoikeuttamme tulee suojella kaikin mahdollisin keinoin.


Toinen asia, joka minua hämmästyttää tästä maskiasiasta keskustellessa on se, että argumentteja maskin käyttämisen puolesta pyydettäessä, jopa korkeasti koulutetut ihmiset ovat jakaneet SoMe:ssa oheista kuvaa siitä mihin maskin suojaus perustuu. Ks. kuva alla.
Miten tämä, että kuvassa virtsa pysyy omissa housuissa, liittyy viruksiin? Ei yhtään mitenkään. Kuvassa virtsa pysyy kyllä omissa housuissa, mutta tällä ei ole mitään tekemistä virusten kanssa. Virtsan molekyylit ovat täysin eri kokoluokkaa kuin virukset. Toinen argumentti mitä useat maskin puolestapuhujat ovat tokaisseet tämän argumentin jälkeen varsin tuohtuneena on tyyliin: ”Noh, pitääpä sitten sanoa kaverille, ettei rakennustyömaallakaan tarvitse käyttää puuta hioessa mitään maskia!”. Jälleen kerran: Puupölyllä ei ole mitään tekemistä virusten kanssa. Puupölyn molekyyli on täysin eri kokoluokkaa kuin virukset. Tämä on hyvä käytännön esimerkki siitä, miten ihmiset ovat heittäneet omat aivonsa täysin narikkaan ja kuuntelevat täysin umpisokeina vain virkamiehiä ja poliitikkoja tai ostettuja lääketieteen ”ammattilaisia”.


Miten niin harvat suostuvat miettimään mm. tätä maskiasiaa ja sitä miten se vaikuttaa esimerkiksi pelkästään omaan terveyteen, kun normaalissa arkielämässä aletaan kulkemaan maski päällä kaikkialla? Tässä näkee hyvin sen mitä massapsykologialla saadaan aikaan.


Joidenkin ihmisten haluttomuudesta ja kykenemättömyydestä ajatella omilla aivoillaan on puhunut mm. saksalainen juridiikan asiantuntija Reiner Fuellmich. Niille, jotka eivät kyseistä lakimiestä tunne, niin Reiner Fuellmich on johtanut voittoisasti useita syytteitä isoja globaaleja yrityksiä vastaan. Näistä muutamia mainitakseni: Volkswagen (VW:n päästöhuijaus), Deutsche Bank ja Kuehne Nagel (lahjonta). Oheisella suomeksi tekstitetyllä videollaan hän mm. puhuu tästä, miten jotkut ihmiset – myös korkeasti koulutetut – ovat lakanneet ajattelemasta. Hän kertoo myös siitä, miten oikeustapaukset mm. Saksan valtiota kohtaan etenevät. Eli mm. Saksassa päättävät poliitikot, virkamiehet ja asiantuntijat joutuvat oikeuden eteen vastuuseen valheista, joita he ovat levittäneet – he joutuvat vastuuseen rikoksista ihmisyyttä kohtaan. Näin tulee toivottavasti tapahtumaan myös Suomessa.


Oheisella videolla on myös erittäin hyödyllistä tietoa PCR-testeistä, joita väärinkäytetään tämän valheellisen pandemian ylläpidossa. Mm. tästä PCR-testin väärinkäytöstä on tullut jo useamman maan tuomioistuimelta tuomio siitä, että kyseisen testin käyttö on vakava rikos ihmisyyttä vastaan ja jokainen virkamies, jokainen poliitikko, jokainen lääketieteen ammattilainen ja jokainen tutkija, joka on osallistunut tämän valheen ylläpitämiseen, on joutunut tai joutuu vastuuseen tekemästään rikoksesta. Tätä asiaa ajaa mm. Reiner Fuellmich lakitiimeineen esimerkiksi Saksassa. Myös Suomessa kerätään juridiikan ammattilaisista koostuvaa tiimiä, joka pääsee työstämään samaista asiaa. Olen ymmärtänyt, että Suomen tiimi pääsee olemaan yhteydessä Reiner Fuellmichin saksalaiseen lakimiestiimiin. Mielestäni se suomalainen lakitoimisto, joka ottaa tämän hoidettavakseen, saa kyllä aikamoisen sulan hattuunsa puolustaessaan ihmisoikeuksiamme kuten itsemääräämisoikeuttamme.


Tässä linkki videoon, jossa on suomenkielinen tekstitys:MIKSI HYVÄT IHMISET TEKEVÄT PAHAA


”Jotta kukaan meistä ei tulisi omahyväiseksi, meidän on hyvä pitää mielessämme Stanley Milgramin 1960-luvulla tekemä koe. Hän suunnitteli Saksan-matkaa voidakseen määritellä, mistä muodostui niin sanottu ”saksalainen luonne”, jonka avulla tämä sivistynyt kansakunta päätyi kollektiiviseen barbariaan 1930-luvulla. Ennen matkaansa hän päätti testata kokeitaan tavallisiin kansalaisiin, joita hän värväsi Connecticutissa sijaitsevan New Havenin kaupungin kadulta. Näille tavallisille ihmisille, sellaisille kuin sinä ja minä, kerrottiin, että he ovat osa suurta ”tieteellistä tutkimusta”. Heitä neuvottiin kuulustelemaan koehenkilöitä esittämällä näille verkkaiseen tahtiin kysymyksiä, ja jokaisesta puuttuvasta vastauksesta kyseiset henkilöt saivat sähköiskun. Kun koehenkilöiltä alkoi jäädä väliin yhä useampia vastauksia, sähköiskujen määrä kasvoi; henkilöt alkoivat protestoida ja sitten kirkua, kun jännitettä lisättiin. Kun koetta suorittamaan valitut kansalaiset epäröivät tuottaa tuskaa koehenkilöille, heidän käskettiin jatkaa, lisätä kipua ja tällä tavoin palvella tiedettä ja pitää tekemänsä sopimus. Vaikka heidän aiheuttamansa kärsimys oli silminnähtävää ja käsinkosketeltavaa, kokeen suorittajien hätkähdyttävä enemmistö – yli 60 prosenttia – jatkoi koetta ja lisäsi aiheuttamansa kivun voimakkuutta kauhistuttaville, tappaville, tasoille.”


Nämä testiin osallistuvat olivat tavallisia ihmisiä kuten sinä ja minä. Siitä huolimatta useimmat heistä jatkoivat lähimmäistensä kivun lisäämistä, koska heillä ei ollut henkilökohtaista lahjomattomuutta tai rohkeutta tai eettisyyttä - mitä tahansa - vastustaa saamaansa käskyä, tyyliin ”maksoi mitä maksoi”. ”He eivät tienneet, että koe oli lavastettu; koehenkilöt eivät saaneet sähköiskuja vaan näyttelivät dramaattisesti tuntevansa tuskaa. Kokeen tulos oli, että tohtori Milgramin ei tarvinnut mennä Saksaan etsimään saksalaista luonnetta. Varjo ei näytä tuntevan valtion rajoja.”


Monet Natsi-Saksan aikaisiin kauhutekoihin osallistuneet, sanoivat jälkikäteen oikeudessa, että he olivat vain seuranneet korkeamman tahon ohjeita sen enempiä ajattelematta. Jotkut heistä jopa painostivat muita – kanssakulkijoitaan – toimimaan samoin. Kas kummaa miten samanlainen tilanne on nyt tällä hetkellä maskien ja rokotteiden kanssa. Jos et näe yhtäläisyyttä, kannattaa palata tutkimaan historiaa ja tutustua massapsykologiaan.


Kuinka sinä toimisit tällaisessa vastaavassa tilanteessa? On helppo tuomita muita, mutta kuinka sitten tosipaikan tullen itse toimisit? Katso kuinka sinä toimit tänään? Saat siitä todella hyvää osviittaa siihen, kuinka olisit todennäköisesti toiminut 1930-luvun Saksassa.


Tässä maskiasiassa, PCR-testeissä jne. näyttäytyy jatkuvasti se, miten hyvät ihmiset ovat alkaneet tekemään pahaa vaatien päättäjiä ottamaan heiltä kaikki ihmisoikeudet pois ja olemalla paheksuvia niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät ole kuten he ovat esim. maskiasiassa. Varjo näyttäytyy tässä vallitsevassa maailman tilanteessa kaikissa mahdollisissa muodoissaan. Varjolla viittaan Carl Jungin määritelmään Varjosta. ”Varjo muodostuu kaikista niistä olemuksemme puolista, jotka saavat meidät tuntemaan olomme epämukavaksi omassa itsessämme. Varjo ei ole pelkästään sitä mikä on tiedostamatonta, se on sitä, mikä häiritsee ja estää meitä kokemasta itseämme sellaisina kuin toivoisimme. Varjo sisältää kaiken sen mitä me emme halua olla. Varjo on sitä mitä meidän on epämiellyttävää kohdata meissä itsessämme.” Jokainen voi itse sitten miettiä mitä nämä asiat ovat tässä viitekehyksessä, mitä nyt parhaillaan tapahtuu maailmassa.MISTÄ VASTAUKSET LÖYTYVÄT?


Ne vastaukset mitä sinun sydämesi kautta - syvemmästä tietoisuudestasi, alitajunnastasi - nousee, ovat miljoona kertaa viisaampia kuin mihin pelkästään päällä hirveästi miettimällä pystyt ja kykenet.


Liian monet ihmiset ovat kadottaneet tämän itsensä kuuntelun taidon ja kuuntelevat vain maailman melua ja muiden mielipiteitä sinkoillen paikasta toiseen.


Olin todella hämmästynyt jokin aika sitten katsoessani erään entisen MM- ja Olympiatason urheilijan haastattelua, jossa hän kertoi, että hän antaisi nuoremmalle versiolle itsestään neuvon löytää itselleen sellainen ihminen vierelleen, joka kertoisi hänelle tarkalleen mitä tehdä, jotta kaikki menisi "oikein". Urheilijoiden ja kaikkien muiden - myös sinun - on kaikkein tärkeintä oppia kuuntelemaan omaa syvempää tietoisuutta, oman alitajunnan kautta tulevaa viisautta, omaa sydäntä. Haaste on juuri siinä, kun ihmiset ulkoistavat aivan kaiken. Avain on siinä, että oppii kääntymään sisäänpäin ja oppii kuuntelemaan itseään sydämen kautta.


Ulkoistamalla asiat ja sulkemalla oman sydämensä - sulkemalla oman syvemmän tietoisuutensa, alitajuntansa - ihmiset menevät tilaan, joka johtaa ennen pitkää huonovointisuuteen, stressiin, väsymykseen, erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin.


Syvällä sinussa, sinun sydämessäsi, ovat vastaukset. Ydin on siinä, että sinun tarvitsee oppia kuuntelemaan sinun omaa sydäntäsi, sinun alitajuntaasi, sinun syvempää tietoisuuttasi.


Jos tämä olisi äärettömän helppoa, olisivat kaikki jo tehneet sen. Vaikeus tulee siitä, että tämä vaatii itsensä syvällistä tarkastelua, sisäänpäin kääntymistä, tutustumista omaan Varjoon (Carl Jungin määritelmä varjosta), tukevaa ympäristöä ja itsensä katsomista syvälle peiliin.POLIITTISESTA KONEISTOSTA


En ole itse paljon politiikkaan perehtynyt, mutta minusta tuntuu todella oudolta, että kaikilla pitää olla oma puolue. On mielestäni hölmöä, että poliitikot ajetaan puoluekuriin ja heidän pitää olla samaa mieltä kuin puolue, vaikka ehkä henkilökohtaisesti he olisivat erimieltä. Tuntuu ettei mikään etene mihinkään, koska puolueet vänkäävät koko ajan toisiaan vastaan, vaikka ehkä välillä olisikin samaa mieltä, niin pitää kuitenkin olla erimieltä. Aika ja raha menee vain tähän puolueiden väliseen vänkäämiseen ja massojen huomiota suunnataan taas kerran epäoleellisiin asioihin. Mielestäni eri puolueet pitäisi lakkauttaa kokonaan ja tilalle tulisi asettaa tiukasti rekrytoidut asiantuntevat ammattilaiset, jotka toisivat esityksiä, johon Suomen kansa pääsisi myös vaikuttamaan.


”Oletko koskaan miettinyt mikä esteettisesti kalibroitu paha liikuttelee nykyajan poliitikkoja ja radio- sekä TV- kommentaattoreita, jotka käyttävät pelkoa aseenaan ja edistävät vastakkainasettelua aiheilla, jotka lyövät kiiloja ihmisten väliin, saadakseen etua omalle puolueelleen tai perustellakseen kansalaisten vapautta murentavia toimia?” Jos et ole ajatellut, niin kannattaisi alkaa ajattelemaan. Jos olet ajatellut, niin hyvä ennen kaikkea sinun itsesi vuoksi ja isossa kuvassa meidän kaikkien vuoksi.


”Jos olemme koko ikämme syyttäneet muita, meidän on melko vaikeaa tunnustaa, että ainoa henkilö, joka on ollut läsnä pitkään kestäneen, elämäksi kutsumamme saippuaoopperan jok’ikisessä näytelmässä, olemme me itse, ja siitä seuraa luonnollisesti, että kannamme melko suuren vastuun siitä, miten tässä näytelmässä käy. Tällainen tieto hämmentää, hävettää, nolottaa ja nöyryyttää ketä tahansa ihmistä, ja luultavasti juuri siksi me viivytämmekin varjomme tunnistamista niin pitkään kuin mahdollista.” Näin toimimalla – viivyttämällä oman varjomme tunnistamista - teemme kuitenkin valinnan, jossa ratkaistaan oman elämämme ja ihmissuhteidemme laatu sekä isossa kuvassa myös koko maailman kohtaloa.


Marko


LÄHDELUETTELO / LAINAUKSET

James Hollis: Miksi hyvät ihmiset tekevät pahaa
598 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page