top of page
Kuukausiblogi: Blog2
Etsi
  • Writer's pictureMari

HERÄTITTE MINUT ORAVANPYÖRÄSTÄ JA SAITTE MINUT OIVALTAMAAN SUUNNATTOMAN ARVOKKAITA ASIOITA

Päivitetty: 22. elok. 2022

Ohessa Katjan kokemus Tie Omaan Voimaan valmennusohjelmasta:


Oivalsin Tie Omaan Voimaan valmennusjaksoilla erityisesti sen, että kaikki lähtee liikenteeseen minusta itsestäni. On niin helppoa kääntyä hakemaan syitä omaan huonoon oloon itsensä ulkopuolelta. Tämän ulkopuolelle kääntymisen sijaan on huomattavasti järkevämpää kääntyä sisäänpäin: katsoa itseään ja tarkastella omia ajattelu- ja toimintatapojaan.


Olen huomannut työurani aikana sen, että kaikenlaisia valmennuksia tehdään yleensä kapeakatseisesti huomioimatta ihmistä kokonaisuutena. Tie Omaan Voimaan valmennuksessa ihmistä käsitellään ja ihminen kohdataan kokonaisuutena ja tämä on mielestäni hyvin tärkeää: me ihmiset olemme psykofyysisiä kokonaisuuksia.


Pidän Tie Omaan Voimaan valmennuksessa erityisesti siitä, että valmentajat luovat ympäristön, joka mahdollistaa itseoivalluksen. Se, että valmennus on vahvasti kokemuksellinen auttaa oivaltamisessa, sillä kokemalla asioita pystyy oivaltamaan huomattavasti nopeammin. On mielenkiintoista, miten syy-seuraus on mukana kaikessa meidän ihmisten toiminnassa. On ihmisestä itsestään kiinni näkeekö ja tajuaako hän tätä omassa toiminnassaan.


Tie Omaan Voimaan valmennusjaksot laskivat oman ylivirittyneen tilani kullakin jaksolla yleensä jo ensimmäisen päivän jälkeen. Olin yleensä toisena valmennuspäivänä kuin uudesti syntynyt ja oloni vain parani sekä rauhoittui kolmantena päivänä. Neljäntenä päivänä oloni oli erittäin läsnäoleva.


Opin Tie Omaan Voimaan valmennusjaksoilla paljon itsestäni: opin kääntymään sisäänpäin itseeni ja rauhoittumaan. Opin rauhoittumaan ollen samaan aikaan kuitenkin tietoinen ympäristöstäni ja erityisesti ollen tietoinen itsestäni. Sain hyviä käytännön läheisiä työvälineitä stressin hallintaan. Stressin hallinta on tämän päivän työmaailmassa ensiarvoisen tärkeä taito.


Nämä valmennusjaksot onnistuivat herättämään minut oravanpyörästä. Huomaan, että aika monet muutkin ihmiset juoksevat oravanpyörässä hyvin stressaantuneina. Jotkut ihmiset eivät edes ymmärrä olevansa stressaantuneita.


Tie Omaan Voimaan valmentajat ovat ohjaajina sellaisia, että itselleni tuli hyvin luottavainen olo. He ovat ammattitaitoisia ja heistä huomaa, että he ovat käyneet lävitse omia asioitaan todella syvällisesti. Valmentajat osaavat suoda osallistujille riittävästi tilaa ja tarvittaessa tukea, jotta itseoivalluksen lamppu saa mahdollisuuden syttyä.


Minulle oli mielenkiintoista huomata kuinka pääsin jo ensimmäisellä valmennusjaksolla kiinni siihen mitä tunnetaidot, ja tunteiden lävitse kulkeminen tarkoittaa käytännössä. Kaikki tunteet vievät meitä ihmisinä eteenpäin ja kaikki tunteet ovat sallittuja. Tässä valmennuksessa ollaan hyvin tärkeän asian äärellä: tunnetaitojen ja sen mitä tunnetaidot tarkoittavat käytännössä omassa elämässä – niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä.


Olen äärettömän kiitollinen itselleni, että annoin itselleni lahjaksi tämän valmennuksen. Tämän valmennuksen arvoa ei voi mitata rahassa. Jo nyt osa läheisistäni on huomannut positiivisen muutoksen minussa, vaikka matka Tiellä Omaan Voimaan on vasta alussa. Jatkan tätä ainutlaatuista valmennusta.


Suosittelen Tie Omaan Voimaan valmennusta erityisesti johtotehtävissä ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville.


-Katja-


Lue lisää Tie Omaan Voimaan valmennuksesta:189 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page