Kokonaisvaltainen / Holistinen Valmentaja

3,5 vuoden Tie Omaan Voimaan -valmennuksen aikana saat syvällisen mahdollisuuden päästä kosketuksiin todellisen oman itsesi kanssa. Saat selkeyttä ja tasapainoa. Itsetuntemuksesi, itseluottamuksesi, omanarvontuntosi ja tietoisuutesi kasvavat. Löydät lisäksi omat vahvuutesi ja kehityskohteesi sekä omat lahjasi. Opit tarkastelemaan muita ihmisiä ja näkemään heidät sellaisena kuin he ovat. 3,5 vuoden aikana kulkemasi matkan aikana, tulet kasvamaan ja kehittymään syvällisesti. Tänä aikana saamillasi oivalluksilla pystyt auttamaan muita ihmisiä kokonaisvaltaisesti.

Emme tarkoituksella yritä selittää Tie Omaan Voimaan-puolta sanoilla, sillä tämä on yksinkertaisesti koettava itse.

 

Voit valmistua Kokonaisvaltaiseksi Valmentajaksi myös niin, että opiskelet ensin kaksi (2) vuotta Mental Sport valmentajaksi tai Työyhteisövalmentajaksi ja jatkat sitten 1,5 vuoden ajan Kokonaisvaltaiseksi valmentajaksi.

 

3,5 vuoden aikana voit valmistua Kokonaisvaltaiseksi Valmentajaksi.

Kokonaisvaltaisena valmentajana saat työvälineitä seuraaviin asioihin:

-Eri persoonallisuustyypit elämässä.

-Viestintä eri persoonallisuustyyppien kanssa.

-Opit ensisijaisesti itsestäsi paljon. Tämä syvällinen itsetuntemus vaikuttaa siihen miten kykenet näkemään muut ihmiset (näet mm:ssa ihmisten maskien lävitse ja ymmärrät miksi kukin ihminen toimii kuten hän toimii).

-3,5 vuoden jälkeen pystyt auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasot yhdistäen.

mari(at)marihakkarainen.fi , marko.tarkkala(at)gmail.com

Mari 0400 580 157, Marko 040 706 0448

©2020 by M&M Kokonaisvaltainen Valmennus Oy