Concept body, mind, soul, spirit, .jpg

Kokonaisvaltainen Valmentaja

Kahdentoista (12) Tie Omaan Voimaan -valmennuskerran aikana saat syvällisen mahdollisuuden päästä kosketuksiin todellisen oman itsesi kanssa. Saat selkeyttä ja tasapainoa. Itsetuntemuksesi, itseluottamuksesi, omanarvontuntosi ja tietoisuutesi kasvavat. Löydät lisäksi omat vahvuutesi ja kehityskohteesi sekä omat lahjasi. Opit tarkastelemaan muita ihmisiä ja näkemään heidät sellaisena kuin he ovat. Kulkemasi matkan aikana, tulet kasvamaan ja kehittymään syvällisesti. Tänä aikana saamillasi oivalluksilla pystyt auttamaan muita ihmisiä kokonaisvaltaisesti.

Emme edes yritä selittää Tie Omaan Voimaan-puolta sanoilla, sillä tämä on yksinkertaisesti koettava itse.

 

Voit valmistua Kokonaisvaltaiseksi Valmentajaksi myös niin, että opiskelet ensin kahdeksalla (8) valmennuskerralla Mental Sport valmentajaksi tai Työyhteisövalmentajaksi ja jatkat sitten neljällä (4) valmennuskerralla Kokonaisvaltaiseksi valmentajaksi.

 

Kahdentoista (12) valmennuskerran aikana voit valmistua Kokonaisvaltaiseksi Valmentajaksi.

Kokonaisvaltaisena valmentajana saat työvälineitä mm. seuraaviin asioihin:

-Eri persoonallisuustyypit elämässä.

-Viestintä eri persoonallisuustyyppien kanssa.

-Opit ensisijaisesti itsestäsi paljon. Tämä syvällinen itsetuntemus vaikuttaa siihen miten kykenet näkemään muut ihmiset (näet mm:ssa ihmisten maskien lävitse ja ymmärrät miksi kukin ihminen toimii kuten hän toimii).

-Pystyt auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasot yhdistäen.